Om Klubben

Vi ses næste sæson


The ball is round, the game is long. Læs mere

Vi ses næste sæson


The ball is round, the game is long. Læs mere

Om Klubben

Stenløse Tennisklub blev stiftet i 1968. I dag har vi ca. 200 aktive medlemmer, både seniorer og juniorer.

I udendørssæsonen, som strækker sig fra ultimo april til medio oktober, holder tennisklubben til ved baneanlægget i Søsum, Søsumvej 71, 3670 Veksø Sj. Her råder Stenløse Tennisklub over 4 grusbaner, den ene med en slåmur.

Banerne ligger i et naturskønt område grænsende til marker midt i et af Sjællands smukkeste morænelandskaber. I forbindelse med baneanlægget råder vi over klubhusfaciliteter med baderum, et mindre klublokale, og adgang til køkken- og mødefaciliteter, som vi deler med Søsum Borger- og Grundejerforening.

Som medlem af Stenløse Tennisklub har du adgang til at spille på banerne efter forhåndsreservering. Der er forskellige regler for reservation, alt efter hvilken type medlemskab der er tale om (se nærmere under Medlemskab). Reservation af baner foregår elektronisk. Du kan reservere baner på computeren i klubhuset eller fra din egen pc derhjemme. Du kan også reservere fra en hvilken som helst anden PC med internetopkobling (se nærmere herom under Banereservation).

Stenløse Tennisklub deltager i turneringer i Sjællands Tennis Unions regi (se mere under Seniorudvalg og Juniorer).

Nærmere information om klubben samt hvad vi tilbyder medlemmerne fås ved at kontakte et af bestyrelsens medlemmer: Kontakt.

 

In tennis the addict moves about a hard rectangle and seeks to ambush a fuzzy ball with a modified snow-shoe.~ Elliot Chaze
  • Tennisvejret i Stenløse    Desværre ingen aktuelle vejrdata tilgængelige!